Jaha, nu kommer epidemierna härja.

Svininfluensavaccinet har alltså haft två följder.

1) Det har gett en massa barn narkolepsi.
2) Det har räddat livet på en massa människor.

Jobbigt och tragiskt med en bra och en dålig följd av ett vaccin, vad skall vi då välja?

Hur är det med andra kända vacciner? Om vi t.ex. tar MPR-vaccinet, så har det också en bra och en dålig följd:

1) Det har räddat livet på många miljoner människor över hela världen.
2) Vissa får feber i några dagar efter vaccineringen.

VAD skall vi välja?

Jag blir upprörd och ledsen över de barn som har fått narkolepsi av svininflensavaccinet. Som de ser ut nu så var det stort misstag att vaccinera dem, eftersom de till skillnad från vuxna sällan dör av svininfluensan. Ibland gör forskarna fel. Då blir det stora tidningsrubriker.

Men oftast gör de rätt, men det uppmärksammas ju inte, så det fattar inte en del människor. Allt som "etablissemanget" säger tolkas som ett sätt att lura människorna, vad nu "etablissemanget" skulle ha för intresse av det. Myten om MPR och autism hänger sig fast som ett envist plåster, trots att det är helt klarlagt att den penningkåta parasiten Andrew Wakefield fuskade med resultaten för sin egen ekonomiska vinnings skull.

De flesta människor fattar att narkolepsirapporten skall tolkas som en rapport om narkolepsi hos barn orsakat av pandremix. Men tyvärr har jag redan sett ospecificerade "vaccin är farligt"-övertolkningar av det. Människor är ologiska, men som tur är många människor medvetna om det och kan ta till sig forskning ändå, trots att deras känslor säger ifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar